Meten met de Lecher antenne

Middels het meten met de Lecher antenne kan inzicht verkregen worden in hetgeen er in het lichaam gebeurt. Dit is een hele diervriendelijke methode die in vrij korte tijd (ongeveer een half uur) een veelheid aan informatie oplevert omtrent de organen, weefsels etc in het lichaam. Voor meer info zie onder “Meten met de Lecher antenne”.

Behandeling van honden met osteopathie

De afgelopen periode heb ik me naast het behandelen van paarden, ook verdiept en geschoold in het behandelen van honden. In 2014 heb ik de opleiding tot Bowen Therapeut voor Huisdieren en de opleiding Osteopathie voor Honden afgerond.

Net als bij paarden behandel ik honden met een combinatie van osteopathie, cranio-sacraal en Bowen Technieken. Mocht u interesse hebben om uw hond te laten behandelen, vraagt u dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onder ‘Ervaringen’ kunt u lezen hoe anderen de behandeling van hun hond en het resultaat van de behandeling hebben ervaren.

 

Equine Sport Therapeut

Als osteopaat voor paarden heb ik al veel mogelijkheden om paarden en pony’s  te behandelen, zeker in combinatie met cranio-sacraal. Om me verder te verbreden en verdiepen in de behandelingsmogelijkheden voor paarden en pony’s heb ik aanvullend de opleiding tot Equine Sport Therapeut gevolgd. Hierbij wordt vooral gewerkt met Bowen technieken, aangevuld met een aantal andere manuele technieken. Deze opleiding heb ik onlangs afgerond, waardoor ik me nu ook Equine Sport Therapeut mag noemen.

Lees meer over Bowen technieken en de andere behandelwijzen die ik toepas op www.holi-equi.nl onder “Behandelingen”.