Meten met de Lecher antenne

Beschrijving van de Lecher antenne
De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje waarop een koperen “Lechertransmissieleiding” is aangebracht. Het kunststof plaatje is voorzien van een maatverdeling waarop met behulp van een schuifje de gewenste golflengte kan worden ingesteld. Aan het kunststof plaatje zijn twee handgrepen bevestigd. In één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje, waardoor naar keuze een positieve of negatieve polariteit kan worden ingesteld (links of rechts draaiend). Met de Lecher antenne is heel veel te meten.

Wat kun je meten met een Lecher antenne?
Wetenschappers hebben vastgesteld dat alle materie een continue trilling van energie heeft. Ook ieder orgaan en weefsel in het lichaam heeft een eigen, unieke trillingsfrequentie. Middels het schuifje op de Lecher antenne is deze frequentie in te stellen. Op die manier is het mogelijk om de energie van het betreffende orgaan of weefsel meten. Door over het lichaam te gaan met de Lecher antenne wordt de energie “gescand” die het betreffende orgaan of weefsel afgeeft. De hoeveelheid energie die gemeten wordt geeft een beeld van de mate van gezondheid dan wel verzwakking van het betreffende orgaan of weefsel. Momenteel zijn er meer dan 3000 meetfrequenties bekend.

Het meten in de praktijk
Als “basis” meet ik ongeveer 50 verschillende frequenties. Hieronder vallen organen, weefsels zoals spieren, pezen en gewrichtsbanden (ligamenten), voedingsaspecten als vitaminen en mineralen, het immuun-, neurologische en hormonale systeem, ontsteking, toxische belasting en geopathische belasting (straling van onder meer GSM-masten, hoogspanningsleidingen, zonnepanelen en aardstralen). Deze metingen kosten circa 20 tot 30 minuten. Bij specifieke problemen en/of als vervolg op de “basis”metingen kunnen extra metingen worden gedaan, gericht op het probleem. Het meten met de Lecher antenne is een diervriendelijke manier om inzicht te krijgen in wat er speelt in het lichaam. Het dier hoeft hierbij niet te worden aangeraakt.

Wat kun je met de gemeten waarden?
Op basis van de gemeten waarden kan worden nagegaan waar verzwakkingen zitten en kan, in overleg met de eigenaar/verzorger van het dier, een advies omtrent behandeling worden gegeven. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit het geven van fytotherapeutische middelen, homeopathische middelen, kruiden, supplementen etc. Door bij een volgende consult het dier weer door te meten worden veranderingen zichtbaar.