Equine Sport Therapeut

Als osteopaat voor paarden heb ik al veel mogelijkheden om paarden en pony’s  te behandelen, zeker in combinatie met cranio-sacraal. Om me verder te verbreden en verdiepen in de behandelingsmogelijkheden voor paarden en pony’s heb ik aanvullend de opleiding tot Equine Sport Therapeut gevolgd. Hierbij wordt vooral gewerkt met Bowen technieken, aangevuld met een aantal andere manuele technieken. Deze opleiding heb ik onlangs afgerond, waardoor ik me nu ook Equine Sport Therapeut mag noemen.

Lees meer over Bowen technieken en de andere behandelwijzen die ik toepas op www.holi-equi.nl onder “Behandelingen”.

 

 

1 gedachte op “Equine Sport Therapeut

  1. Beste Gisabeth, mijn respect hoe jij onze hond behandeld hebt, fantastisch hij is heel rustig geworden de pijn in zijn rug is weg.
    Hij is ook weer blij, heel erg dank daar voor.
    Wat een vakkundigheid.
    Zou het meer mensen aanraden, vooral de rust die je uitstraalt. Nogmaals dank je wel.
    Vriendelijke groet . Fam Plucker.👍

Geef een reactie