Contact en tarieven

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Gisabeth Binnendijk

U kunt mij bereiken via e-mail     info@holi-equi.nl

of op telefoonnummer 06 – 10 79 42 58 (bij voorkeur ’s avonds)

Ik werk vanuit Ede (Gelderland) en vanuit Aalten (Gelderse Achterhoek).

Tarieven

Paarden en pony’s behandel ik bij voorkeur op locatie. De eerste behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten voor een eerste behandeling zijn 90 euro per paard / pony. Vanaf drie paarden / pony’s op 1 locatie zijn de kosten 85 euro per paard / pony.

De kosten voor een vervolgbehandeling binnen drie maanden na de voorafgaande behandeling zijn 75 euro per paard / pony. Een vervolgbehandeling duurt ongeveer een tot anderhalf uur.

Deze bedragen zijn inclusief reiskosten tot een afstand van 15 km, gebaseerd op enkele reis vanaf Ede of Aalten (kortste afstand). Reiskosten bij een afstand van meer dan 15 km bedragen 0,25 euro per km, gebaseerd op de afstand enkele reis.

Honden behandel ik bij voorkeur bij u thuis. De behandeling van een hond duurt circa 45 tot 60 minuten. De kosten zijn 50 euro per hond. Dit bedrag is inclusief reiskosten tot een afstand van 15 km, gebaseerd op enkele reis vanaf Ede of Aalten (kortste afstand). Reiskosten bij een afstand van meer dan 15 km bedragen 0,25 euro per km, gebaseerd op de afstand enkele reis.

Meten met de Lecher antenne doe ik bij voorkeur in combinatie met een (osteopathische) behandeling van het dier. Er worden hiervoor geen extra kosten berekend. Indien u een dier alleen wilt laten meten met de Lecher antenne, zonder behandeling, zijn de kosten 60 euro voor een pony of paard en 40 euro voor een hond. Dit bedrag is inclusief reiskosten tot een afstand van 15 km, gebaseerd op enkele reis vanaf Ede of Aalten (kortste afstand). Reiskosten bij een afstand van meer dan 15 km bedragen 0,25 euro per km, gebaseerd op de afstand enkele reis.